Adótanácsadás

Az adózás ma Magyarországon az egyik leggyakrabban változó pénzügyi terület. Az adózás jelentősége kétségbevonhatatlan; a nem megfelelő döntések súlyos pénzügyi következményekkel járhatnak. Megfelelő előkészítéssel és adótervezéssel nem csupán a költségek csökkenthetők, hanem új lehetőségek is megnyílhatnak. Az adózás területén elengedhetetlen a hazai és nemzetközi adózási események állandó követéseismereteink naprakészen tartása, tapasztalataink folyamatos bővítése, hogy szakértelmünkkel a legstabilabb és leghatékonyabb megoldásokat biztosítsunk Önnek.

Magas hozzáadott értékű, ügyfélközpontú szolgáltatásokat kínálunk ügyfeleinknek. Megoldásaink során nem csak az adózási szempontokat érvényesítjük, hanem figyelembe vesszük az Önök egyedi üzleti megfontolásait, az Önökre jellemző iparági és szabályozási sajátosságokat is.

Az adótörvények folyamatosan változó és egyre bonyolultabb rendszere miatt szinte minden vállalkozás életében fontos szerepet tölt be az adótanácsadás. Ügyfeleink számára teljes körű adótanácsadási szolgáltatást nyújtunk, amely az alábbi tevékenységeket foglalja magában:

  • Adótanácsadás
  • Adóoptimalizálás
  • Felkészítés az ellenőrzésre
  • Teljes képviselet a hatóságok előtt
  • Jogorvoslatok elvégzése az ellenőrzések után
  • Nemzetközi adózás

Számunkra fontos, hogy az ügyfeleink a lehető legkevesebb adót fizessék, ezért személyre szabottan, a vállalkozás sajátosságait is figyelembe véve alakítjuk ki az adózási feltételeket. Ügyfeleink számára naprakész adótanácsadást nyújtunk a legújabb törvényváltozásokat is figyelembe véve. Ügyfeleink vállalkozását felkészítjük az ellenőrzés előtt az ellenőrzés típusához igazodóan. Képviseletet nyújtunk az adóhatósági ellenőrzések során. Az ellenőrzés befejezésével szükség esetén jogorvoslatot nyújtunk, amely magában foglalja az észrevétel és a fellebbezések elkészítését.

Keressen minket bizalommal!

A beérkező üzeneteket iktatjuk. A lehető legrövidebb időn belül válaszolunk és kapcsolatot teremtünk!

Üzenet írása
Elérhetőségünk