Bemutatkozás

Az adózás útvesztőiben nem könnyű eligazodni. Az apró betűs részletek, a gyakran változó adójogszabályok megkeserítik a legtöbb vállalkozó életét. Ön ne kövesse el ezt a hibát, segítünk elkerülni a rejtett csapdákat! Szakképzett munkatársaink mindig naprakész információval rendelkeznek az adózással kapcsolatos törvények és a várható változások tekintetében. Tudásunk és profi hozzáállásunk a garancia arra, hogy a változó törvényi környezet, illetve a kevésbé ismert jogszabályok sem jelentenek problémát ügyfeleink számára. Az adótanácsadás során az adótörvény által biztosított kereteken belül olyan egyedi konstrukciókat dolgozunk ki ügyfeleink számára, mellyel a lehető legkedvezőbb adózási feltételek mellett tehetnek eleget adózási kötelezettségüknek. Ha ügyeit nem tudták elvállalni sehol úgy, hogy az maradéktalanul megfeleljen Önnek, akkor válasszon minket, mert mindenre van megoldás.

Azt gondoljuk és általában meg is találjuk, hogy mindenre van megfelelő megoldás. Abban az esetben, ha olyan stádiumban van cégének felszámolása, vagy végelszámolása, hogy felmerülhet probléma, akkor mindenképpen fogadjon szakembert. Előző esetekben nagyon sokszor a hatóság bűncselekmény elkövetésével fogja megvádolni a cég vezetőjét. Ilyenkor már sajnos csak a komoly, szakszerű beavatkozás tud segíteni, aminek halogatása minden nappal növeli a rizikót. Forduljon hozzánk és mi megtaláljuk az Ön számára a megfelelő megoldást.

Sajnos a leggondosabb tervezés és előrelátás mellett is akadhat probléma. A kritikus helyzetben a vállalkozás vezetése önerőből ritkán tudja megoldani a problémát. Egy jó menedzser, a cég vezetésével együttműködve általában úrrá tud lenni a bajokon, ha a kellő időben szólnak neki.

A könyvvizsgálat célja egy társaság éves beszámolójának ellenőrzésén keresztül a pénzügyi, gazdasági és vagyoni helyzet bemutatása. A vizsgálat során ismertetjük és elemezzük a társaság mérlegének és eredménykimutatásának egyes sorait, mindezek segítségével a tulajdonosok elé tárjuk a gazdálkodás eredményességét.

Megbízóink tájékoztatása kötelezettségeinek teljesítésére vonatkozó választási lehetőségeiről. Adó- és járulékfizetési kombinációk ismertetése. Az adóbevallások az aktuális jogszabályi rendelkezések betartásával kerülnek leadásra. Az adatszolgáltatásokat, illetve adóbevallásokat felelősség vállalással készítjük.

Az adóhivatal évről évre szigorítja eljárási gyakorlatát. A siker szempontjából ma már elengedhetetlen a jogszabályok alapos ismerete. Amennyiben minket választ biztos lehet, hogy mindent el fogunk követni, ami az adott helyzetben megtehető.

A legtöbb gazdasági bűncselekmény adócsalásból, költségvetési csalásból, csődbűncselekményből ered. Általában az adóellenőrzése folytán, vagy felszámolási eljárás keretében derül ki, hogy a költségvetésbe történő befizetési kötelezettséget nem teljesítették, ezáltal megvalósították a költségvetési csalás tényállását.

Irodánk egyik fő profilja cégek adás-vételének közvetítése. Legyen szó kis- és középvállalkozásról, illetve nyereséges, vagy veszteséges cégekről. Mi megtaláljuk az Ön számára a legkedvezőbb feltételeket.

Miért érdemes már működő vállalkozást vásárolni, ha lehet alapítani egy újat is?

A cég tejes körű átvilágításhoz meghatározóan fontos a fő tevékenységi kör alapos ismerete, mivel adott esetben ezen ismerethiány hibás következtetésre vezethet. A cégátvilágítás átfogó tevékenység, amely alapjaiban a költséggazdálkodástól a likviditásvizsgálaton keresztül a szervezeti struktúrák áttekintésével a munkaerő gazdálkodásig terjedhet.

Keressen minket bizalommal!

A beérkező üzeneteket iktatjuk. A lehető legrövidebb időn belül válaszolunk és kapcsolatot teremtünk!

Üzenet írása
Elérhetőségünk