Cégalapítási tanácsadás

Tapasztalt szakember nyújt segítséget ügyfeleink részére, amennyiben az ügyfélnek cégalapítással kapcsolatos tanácsadásra van szüksége.

A cégalapítási tanácsadás során megbeszéljük a megalapítandó cég jogi formáját, számviteli, adózási kérdéseit, tevékenységi körök meghatározását, stb

 

Tanácsadás cégalapítás előtt

A cég későbbi sikere érdekében érdemes előre tervezni. Az első lépés az ideális cégforma kiválasztása. Figyelembe vesszük tevékenységét, terveit és lehetőségeit, majd ezek alapján javaslatot teszünk a megfelelő cégformára.

Könyvelő irodánk megad minden szükséges tájékoztatást annak érdekében, hogy Ön felelősségteljes döntést hozhasson.

A cégforma helyes kiválasztása kulcsfontosságú az adózási forma szempontjából. Vállalkozása optimális működéséhez elengedhetetlen, hogy a legkedvezőbb lehetőséget kiválassza.

 

Mire van szükség a cégalapításhoz?

  • A tulajdonos(ok) és a tisztségviselő(k) személyi igazolványára, lakcím-, és adókártyájára,
  • A székhelyet biztosító személy írásbeli hozzájárulására,
  • A tevékenységi kör(ök) meghatározására.

Ezek alapján az ügyvédi irodába elkészítik a cég alapításával kapcsolatos iratokat, melyet az ügyvédi iroda beküld a Cégbíróságra bejegyzés végett.

A cégbejegyzést követően 8 napon belül meg kell nyitni a cégnek a bankszámláját, amihez a cég és az ügyvezető irataira van szükség.

A cégbejegyzést követően 15 napon belül bejelentési kötelezettsége van a cégnek a különböző Hivatalok felé. Ehhez könyvelő szakember szükséges, aki nagy hozzáértéssel és tapasztalattal végzi ezen feladatokat. Ezért érdemes, már a cég megalapítása előtt, könyvelővel konzultálni. De legkésőbb a cégbejegyzést követően szükséges a szakszerű könyvelő megbízása a feladatok ellátásával.


Keressen minket bizalommal!

A beérkező üzeneteket iktatjuk. A lehető legrövidebb időn belül válaszolunk és kapcsolatot teremtünk!

Üzenet írása
Elérhetőségünk