Hitelügyintézés cégeknekGyorsan szeretne céges hitelhez jutni?

 

Kedvezményes céges hitelek intézése, optimális megoldás.

Tudja meg mit érdemes választania, kérjen szakértői segítséget. Beruházási, forgóeszköz és folyószámla hitelek, egyéb hitel konstrukciók széles választékban.

Idő- és energia megtakarítás. Minden nehézséget megoldunk, többféle megoldás is lehetséges a siker érdekében.


Céges hitel


A cégek számára többféle hitelkonstrukciót kínálnak a bankok.

Az egyik ilyen forma a beruházási hitel, vagy másként fejlesztési hitel. Ez a hitelforma nagyon kedvelt a vállalkozások körében, mert a beruházás értékéig tud terjedni, és a cégnek csak az önerőt kell biztosítani, ami jellemzően 15-30%. Minden olyan fejlesztést finanszírozni lehet belőle, mely illeszkedik a vállalkozás tevékenységéhez. A hitelösszeget lépcsőzetesen lehet felhasználni, ahogyan a beruházás (fejlesztés) megvalósul. A bank részére a fedezetet a megvalósuló beruházás, beszerzés, vagy ingatlan képezi. A hitelbírálathoz szükséges egy részletes üzleti terv, valamint az önerőn kívül a vállalkozás eredményességének és a beruházással megvalósuló várható eredmény növekmény kimutatása. A hosszútávon megtérülő beruházásokra adott hitelek futamideje 1 és 15 év között van.

A másik hitel konstrukció a folyószámla-hitel. Ez a hitelforma másként működik, mint a fejlesztési hitel, hiszen itt a hitelcél nem valamely beruházás létrehozása, hanem a napi likviditás biztosítása. A folyószámla-hitelhez nem szükséges önerőt biztosítani, a futamidő rövidebb, mint a beruházási hitel esetében, jellemzően 1-3 év. Ügyfeleink részére kedvező ajánlatokat tudunk javasolni folyószámla-hitel felvételéhez.

Hitel tanácsadás

Az emberek többsége nincs tisztában a hitelezéssel kapcsolatos minden aspektussal. Ebben kívánunk mi Ügyfeleink segítségére lenni: hiteltanácsadó szakértőink megkeresik a lehetőségeihez és igényeihez legközelebb álló hitelkonstrukciót és bankot. Segítenek abban, hogy minden szükséges információ és irat meglegyen ahhoz, hogy sikeres hitelminősítés tudjon végbemenni, az elvárt paraméternek megfelelően.

Naprakész információink és kiterjedt kapcsolatrendszerünk alapján segítünk abban, hogy ügyfeleinket mindig friss adatokkal tudjuk segíteni a több hasonló ajánlat összehasonlításában, és a szóba jöhető legjobb konstrukció kiválasztásában.

A Hiteltanácsadás szolgáltatásunkban rejlő lehetőségek kihasználásával jelentős összegek takaríthatók meg (hitelösszeg, törlesztő részletek), de a hozzáadott információk nyomán született döntések is sokszor igen sok pénzt jelentenek.

Projekt finanszírozás

Vállalkozás fejlesztésénél a cégvezető szembesülhet azzal, hogy hiába van egy minden szempontból életképes elképzelése, ha nincs meg a megvalósításhoz szükséges anyagi fedezet.

A Projekt hitel több szempontból jó megoldás erre a problémára mert:

  • a fedezet a legtöbb esetben maga a megvalósuló projekt.
  • a nagy értékű beruházás visszafizetendő hitelét megegyezés szerint lehet törleszteni.
  • a hitelbírálatkor nem a cég hitelképességét, hanem a Projekt megvalósulása esetén a megtérülését veszik figyelembe.

Mikor érdemes Projekt hitelben gondolkodni:

  • Termékfejlesztési és kutatási tervek esetében,
  • Építési projekt esetében,
  • Informatikai beruházás esetében,
  • Szervezeti- és cégfejlesztési projekt esetében.

Ahogy fentebbi példákból is látszik, a Projekthitel a közép- és a hosszú távú (1-10 év) tervek megvalósításához használható finanszírozási megoldás. Az önerőnek 25-30%-os mértékben kell rendelkezésre állnia, és bizonyos esetekben állami támogatás is igénybe vehető. A hitelbírálatkor kerül megállapításra a kamat és a jutalékok összege, melyre hatással van a futamidő és az elvárt türelmi idő is. A türelmi idő jellemzően 1-2 évnél nem hosszabb időtartam. Ezt követően a visszafizetés havonta vagy negyedévente történik egyenlő részletekben, de elképzelhető egyedi megállapodás is a Bank és az Ön vállalkozása között. Az elbíráláshoz szükség van egy részletes projekttervre, melynek tartalmaznia kell egy önálló bevétel- és költség kalkulációt, a megtérülésre vonatkozó számításokat, valamint a projektben szükséges kiviteli terveket és engedélyeket.

Keressen minket bizalommal!

A beérkező üzeneteket iktatjuk. A lehető legrövidebb időn belül válaszolunk és kapcsolatot teremtünk!

Üzenet írása
Elérhetőségünk