Cég adás-vétel
Cég adás-vétel

Irodánk egyik fő profilja cégek adás-vétele. Legyen szó kis- és középvállalkozásról, illetve nyereséges, vagy veszteséges cégekről. Mi megtaláljuk az Ön számára a legkedvezőbb feltételeket

Tovább
Cégalapítási tanácsadás
Cégalapítási tanácsadás

Tapasztalt szakember nyújt segítséget ügyfeleink részére, amennyiben az ügyfélnek cégalapítással kapcsolatos tanácsadásra van szüksége.

Tovább
Adótanácsadás
Adótanácsadás

Megbízóink tájékoztatása kötelezettségeinek teljesítésére vonatkozó választási lehetőségeiről. Adó- és járulékfizetési kombinációk ismertetése.

Tovább
Számvitel
Könyvelés

Folyamatos ügyfél tájékoztatási rendszer alkalmazása, amely lehetővé teszi az ügyfeleink számára, hogy mindig nyomon követhessék vállalkozásuk pénzügyi helyzetét.

Tovább
Számvitel
Pályázatok

Önnek nem kell mást tennie, mint leírni a projekt ötletét és mi megvalósítjuk elképzelését. A pályázatokból kiválasztjuk a megfelelőt, elkészítjük pályázatát, segítünk a lebonyolításban.

Tovább
Könyvvizsgálat
Könyvvizsgálat

A könyvvizsgálat célja egy társaság éves beszámolójának ellenőrzésén keresztül a pénzügyi, gazdasági és vagyoni helyzet bemutatása.

Tovább
Felszámolás
Felszámolás

A felszámolási eljárás az adós, a hitelező, a végelszámoló, a cégbíróság vagy büntetőügyben eljáró bíróság kezdeményezése alapján indulhat.

Tovább
Válságmenedzselés
Válságmenedzselés

Egy jó válságmenedzser egyrészt birtokában van azoknak az ismereteknek, melyek segítik őt az eredményes munkavégzésben, másrészt határozottan és elfogulatlanul tud eljárni a gyakran kényes kérdésekben.

Tovább
Adócsalás, költségvetési csalás
Költségvetési csalás

A legtöbb gazdasági bűncselekmény adócsalásból, költségvetési csalásból ered. Akár 10 év börtönbüntetés is kiszabható, aki a költségvetési csalást követ el.

Tovább