Szolgáltatásaink

Fedezetelvonási ügyek
Fedezetelvonási ügyek

Minden hitelező réme, ha az adós úgy próbál menekülni a fizetés elől, hogy "megszabadul" a vagyonától. Hiába jár ugyan a követelés, ha nem lehet behajtani. Az ilyen manőverek sokszor legális ügyletek.

Tovább
Felszámolás
Felszámolás

A felszámolási eljárás az adós, a hitelező, a végelszámoló, a cégbíróság vagy büntetőügyben eljáró bíróság kezdeményezése alapján indulhat.

Tovább
Munkaügyi, jogi tanácsadás
Munkaügyi, jogi tanácsadás

Tevékenységünk során segítünk eligazodni a munkajog rejtelmeiben. Munkavállalóként és munkaadóként is számtalan sérelem érheti. Kerülje el vagy elõzze meg a bizonytalanságot.

Tovább
Számvitel
Számvitel

Folyamatos ügyfél tájékoztatási rendszer alkalmazása, amely lehetővé teszi az ügyfeleink számára, hogy mindig nyomon követhessék vállalkozásuk pénzügyi helyzetét.

Tovább
Végelszámolás
Végelszámolás

A végelszámolás során a valamilyen okból feleslegessé váló társaság a tulajdonosainak akaratából múlik ki, természetesen csak akkor, ha betartják az erre vonatkozó előírásokat.

Tovább
Vagyonfelmérés
Vagyonfelmérés

A vagyonkutatás-vagyonfelmérés módszerét nem kizárólag a már kialakult elszámolási viták megoldásának részeként, vagy megelőző jelleggel a meglévő, vagy leendő céges üzleti partner ellenőrzése esetében alkalmazhatjuk.

Tovább